0 Kč
0 ks

The Gap Band ‎- Gap Band III
6337 110
LP Album

prodáno / already sold

The Gap Band ‎- Gap Band III 
6337 110

Gap Band III je páté studiové album americké R & B skupiny The Gap Band, vydané v roce 1980 na Mercury Records. Bylo to jejich první album, které dosáhlo platinového statusu.


  • Backing Vocals, BassRobert Wilson
  • Backing Vocals, Keyboards, Lead Vocals, Percussion, SynthesizerCharlie Wilson
  • Backing Vocals, Keyboards, Trumpet Ronnie Wilson
  • Backing VocalsHoward Huntsberry, Jonah Ellis, Marva King, Maxanne Lewis, Rudy Taylor, The Gap Band, Val Young
  • Backing Vocals, Arranged By [Strings]Malvin "Dino" Vice
  • Backing Vocals, Drums, PercussionRaymond Calhoun
  • Backing Vocals, Horns Wilmer Raglin
  • Backing Vocals, Horns, Keyboards, Synthesizer Oliver Scott
  • Drums Melvin Webb, Ronnie Kaufman
  • GuitarFred Jenkins, Glen Nightingale, Marlo Henderson
  • HarpKatie Kilpatrick
  • HornsEarl Roberson
  • KeyboardsRobert "Goodie" Whitfield
  • Keyboards, Backing VocalsJohn Black
  • Mastered By Brian Gardner
  • Producer, Arranged By [Horns], Backing VocalsLonnie Simmons
  • SynthesizerCavin Yarbrough


Germany 1980

Mercury, 6337 110




A1 When I Look In Your Eyes 4:58
A2 Yearning For Your Love 5:41
A3 Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me) 5:16
A4 Nothin' Comes To Sleepers 5:34
B1 Are You Living 4:24
B2 Sweet Caroline 3:21
B3 Humpin' 5:06
B4 The Way 4:46
B5 Gash Gash Gash 5:18