0 Kč
0 ks

Elton John ‎- Goodbye Yellow Brick Road
2 LP Album

bazarové, na skladě: 1 ks

Elton John ‎- Goodbye Yellow Brick Road  DJLPD.1001

Sedmé studiové album anglického pianisty, zpívajícího autora a skladatele Eltona Johna, poprvé vydané v roce 1973


The seventh studio album by an English pianist, singer-songwriter and composer Elton John, originally released in 1973


  • Elton John - vocals, piano, electric piano, organ, Farfisa organ, mellotron, Leslie piano
  • Dee Murray - bass
  • Davey Johnstone - acoustic, electric, Leslie, slide and steel guitars, banjo
  • Nigel Olsson - drums, congas, tambourine
  • Ray Cooper - tambourine
  • Dee Murray, Davey Johnstone, Nigel Olsson, Kiki Dee - backing vocals
  • Del Newman - orchestral arrangement
  • Leroy Gómez - saxophone solo
  • David Hentschel - ARP synthesizer


USA 1973

DJM Records, DJLPD.1001


trojitý rozevírací obal/

triple gatefold cover



A1a Funeral For A Friend
A1b Love Lies Bleeding
A2 Candle In The Wind
A3 Bennie And The Jets
B1 Goodbye Yellow Brick Road
B2 This Song Has No Title
B3 Grey Seal
B4 Jamaica Jerk-Off
B5 I've Seen That Movie Too
C1 Sweet Painted Lady
C2 The Ballad Of Danny Bailey (1909-34)
C3 Dirty Little Girl
C4 All The Girls Love Alice
D1 Your Sister Can't Twist (But She Can Rock 'n Roll)
D2 Saturday Night's Alright For Fighting
D3 Roy Rogers
D4 Social Disease
D5 Harmony








388 Kč
Počet kusů: